KEMER BELEDİYESİ AŞILAMADA ÖRNEK OLDU

Kemer Belediyesi, aşılama oranlarını açıkladı.

Aşılama oranları istatistiklerine göre, personelin birinci doz aşılama oranı yüzde 98, ikinci doz aşılama oranı da yüzde 90'a ulaştı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, personelin aşı konusunda duyarlılığına teşekkür ederek, örnek olduklarını söyledi.

Başkan Topaloğlu, "Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında belediye personelimizin birinci doz aşılama oranı yüzde 98, ikinci doz aşılama oranı yüzde 90'a ulaşmıştır. Belediye personelimize aşılama çalışmalarına katkılarından dolayı teşekkür ederim. Aşılama devam ederken, kurallara uyulmasını bir kez daha hatırlatıyor, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının virüsün daha kısa bir sürede yok olması için gerekli olduğuna inandığımı belirtmek istiyorum." dedi.