BAŞKAN VEKİLİ EMRAH AYHAN “DİKKAT ÇEKTİ”

Kemer Belediye Başkan Vekili Emrah Ayhan, ilçedeki başıboş hayvanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Son dönemde Kemer'de başboş köpek sayısının arttığına ancak Kemer Belediyesi olarak duruma hakim olduklarına dikkat çeken Başkan Vekili Ayhan, herhangi olumsuz bir duruma mahal vermemek için tüm tedbirlerin alındığını kaydetti.

Ayhan, Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakım Evi olarak başıboş hayvanlara müdahale edildiğini belirterek, "Son günlerde Kemer sokaklarında başıboş köpek sayısının arttığı bilgisini aldık. Belediye olarak herhangi olumsuz bir durum yaşanmadan tüm tedbirlerimizi aldık. Başıboş hayvanların bir kısmı sahipli hayvanlardan oluşmaktadır. Belediyemizin sahipsiz hayvan bakımevi bu hayvanlara müdahale ediyor. Vatandaşlarımızdan tek ricamız, herkes hayvanına sahip çıksın. Bu hassas konuda vatandaşlarımızın ilgisi için teşekkür ediyorum." ifadelerine ver verdi.