Kemer Belediyesi bin 317 öğrenciyi ücretsiz taşıyor

Eğitime yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiremeye devam eden Kemer Belediyesi, ilçedeki bin 317 lise öğrencisinin C plakalı servislerle ücretsiz olarak taşınmasını sağlıyor.

“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıkan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Emekli öğretmen olması dolayısıyla eğitime büyük önem veren Belediye Başkanı Topaloğlu, lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlıyor.

Kemer'de eğitim alan bin 317 lise öğrencisi, yapılan şeffaf ihale sonrası C plakalı servislerle evinden alınıp okula, okuldan da eve ücretsiz şekilde taşınıyor.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak eğitim alanında yaptığı hizmetlere devam ettiklerini söyledi.

Lise öğrencilerini ücretsiz olarak taşıdıklarına değinen Topaloğlu, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. En güzle yatırım onlara yapılan yatırımdır. Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarı olmaz. İlçemizdeki bin 317 lise öğrencisinin ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. Bunun yanında anasınıfından 8'bnci sınıfa kadar olan tüm öğrencilerin kırtasiye malzemelerini ücretsiz karşılıyoruz. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda 300 üniversite öğrencisine ücretsiz eğitim veriyoruz. İlçemizdeki tüm okullarımızın da tamir, tadilat, boya ve badana ile diğer ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Kemer'deki çocuklarımız anasınıfından üniversiteye kadar Kemer Belediyesi'ne emanet.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi