KEMER BELEDİYESİ ÇOCUKLAR İÇİN YENİ SPOR ALANLARI YAPIYOR

Kemer Belediyesi fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göynük Mahallesi'ne bağlı Değirmendere mevkisindeki futbol, basketbol ve voleybol sahasını yenileme çalışmalarına başladı.
Değirmendere mevkisinde yaşayan vatandaşların talebini hızlı bir şekilde değerlendiren Kemer Belediyesi, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun talimatıyla söz konusu alanda çalışmalara başladı.
İlk etapta zemin tesviyesi çalışmalarına başlayan belediye ekipleri, eskiyen ve tahrip olan basketbol potalarının bakımını yapıyor.
Daha sonra futbol sahasının da zeminini düzeltecek olan belediye ekipleri, sahanın sınırlarını çizip park alanı içerisindeki bankları da yenileyecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Vatandaşlarımızdan gelen her talebi en kısa sürede değerlendirmeye çalışıyoruz. Değirmendere mevkisindeki futbol, voleybol ve basketbol sahasının yer aldığı alanda düzenleme ve yenileme çalışmalarına başladık. Çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz ve ona göre hareket ediyoruz. Çocuklarımızın daha güvenli oyun oynayabilmeleri için çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi