KEMER BELEDİYESİ DAHA YEŞİL BİR KEMER İÇİN ÇALIŞIYOR

Kemer Belediyesi, birçok yerli ve yabancı misafire ev sahipliği yapan Kemer'de çalışmalarına devam ediyor.
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde orta refüj düzenlemeleri, mevsimlik çiçek ekimi, parkların bakımı, yeşil alanların düzenlenmesi gibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Göynük mahallesinde yapımı devam eden parkta ve Kemer Atatürk Parkı ile Dr. Derviş Eroğlu caddesi arasında kalan orta refüjde düzenleme çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, düzenlemelerde sökümü yapılan narenciye ağaçları, çalı grupları ve mevsimlik çiçeklerin dikimini de yapıyor.
Kemer merkez ve diğer mahallelerde park ve yeşil alanlarda çim biçme ve bakım çalışması yapan ekipler, çimlerin biçimi, yol, kaldırım ve orta refüjlerde tırpanlama, ağaç ve çalı gruplarında bitki zararlılarına karşı ilaçlama yapıyor.
Kemer Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, yaptığı açıklamada, “Kemerimizi daha yeşil hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz, sahada aktif olarak çalışıyor. İlçe genelindeki orta refüjlerde bakım çalışmaları ile mevsimlik çiçek ekimlerimiz devam ediyor. Ağaçlarımızı zararlı böceklere karşı ilaçlıyoruz. Halkımız için çalışmalarımız aksamadan devam edecek.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi