KEMER BELEDİYESİ DENİZE BAĞLANAN YOLLARI AÇIYOR

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beldibi Mahallesinde denize bağlanan yolların açılmasını sağlıyor.
Belediye ekipleri, Beldibi Mahallesi 113/8 ve 113/9 parsellerinde bulunan konaklama tesislerinin arasında kalan denize bağlanan yolları açma çalışması yaptı.
Turizme katkı sağlamak ve ilçeye gelen çok sayıda yerli ve yabancı misafirler ile vatandaşların denize daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında yollar açılarak üst yapı ve aydınlatma çalışmaları tamamlandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Beldibi Mahallemizde halkımızın ve ilçemizde ağırladığımız misafirlerin denize ulaşmasını kolaylaştırıyoruz. Bu kapsamda otellerin arasında kalan yerlerdeki yollarımızı açarak aydınlatmalarını yapıyoruz ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Turizme katkı sağlamak için belediye olarak her zaman üzerimize düşeni yapıyoruz. Kemer halkına yapacağımız hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi