KEMER BELEDİYESİ DERELERDE TEMİZLİK YAPIYOR

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genlindeki derelerde temizlik çalışması yapıyor.
Belediye ekipleri, kış ayları öncesi yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla başlatılan dere temizliği çalışmasına hız kesmeden devam ediyor.
Tedbirlerini almaya devam eden belediye ekipleri, su taşkınlarına neden olabilecek dere içerisindeki çalı, ağaç dalları, katı atıkların temizliğini yapıyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, belediye olarak kış aylarına hazırlık çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyledi.
Belediye olarak tedbirleri elden bırakmadıklarını dile getiren Başkan Topaloğlu, “Belediyemizin tüm birimleri kış aylarına hazırlanıyor. Olası bir sel baskını önlemek amacıyla riskli bölgelerdeki derelerde temizlik çalışması yapıyoruz. Halkımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.