KEMER BELEDİYESİ EKİM AYI DEVAM MECLİSİ YAPILDI

Kemer Belediyesi Ekim ayı devam meclisi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, meclis üyeleri Semih Top ve Hakan Tuncer katılmadı.
Toplantıda, 2022 yılı gelir tarifesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 2022 mali yılı bütçesinin de görüşülerek oy birliği ile kabul edilen toplantıda, hem 2022 yılı gelir tarifesinin hem de 2022 mali yılı bütçesinin Kemer'e hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek meclis üyelerine teşekkür etti.