KEMER BELEDİYESİ EKİPLERİ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Belediye ekiplerimiz, Belediyemize ait tüm hizmet binalarında, tüm resmi kurumlarda, vatandaşların yoğun olarak kullandığı mekanlarda ve parklarda İlaçlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

İnsanları mümkün olduğunca virüslerden korumak amacıyla, Belediyemize ait tüm hizmet binalarımızda personellerimizin sürekli maske takmasını, hijyen kurallarına uymalarını zorunlu hale getirmiş bulunmaktayız.

Belediyemize gelen vatandaşlarımızın maskesiz içeriye alınması yasaklanmış olup vatandaşlarımızın girişlerde ateşinin ölçümü yapılmaktadır.

İlk günden itibaren olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarına aralıksız olarak devam eden ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz.