KEMER BELEDİYESİ EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, yoğun yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı belediye ekiplerinin ilk müdahalede bulunması için sahada çalışıyor.
Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay ile birlikte mahalleyi karış karış dolaşarak yoğun yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluk var mı yok mu diye kontrol eden Başkan Yardımcısı Gül, Kemer Belediyesi ekiplerinin herhangi bir olumsuzluğa karşı görevde olduğunu söyledi.
Her ihtimale karşı vatandaşların dikkatli olmasını isteyen Başkan Yardımcısı Gül, “ Kemer Belediyesi olarak görevimizin başındayız. Yoğun yağışlar nedeniyle etkilenen bazı bölgelerde ilk müdahalede bulunuyoruz. Kuzdere mahalle muhtarımız Serkan Günay ile sürekli ring halindeyiz. Belediye olarak tüm ekiplerimizle sahadayız.” diye konuştu.