YANGINDA ZARAR GÖREN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesinde belirlenemeyen bir nedenle ev yangını çıktı. Alınan bilgiye göre, Göynük Mahallesi 3148 sokak numara 314'de yaşayan Abdulbaki Küçükyılmaz'ın yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ve sağlık ekipleri yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangın sonrası evde maddi hasar meydana geldi.
Yangın sonrası Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gelerek vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi adına çalışmalara başladı.
Zarar gören ve kullanılabilecek eşyalar araç ile alınarak temizletilmeye gönderilirken, belediye ekipleri evde temizlik, boya ve tadilat çalışmalarına başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Abdulbaki Küçükyılmaz'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve kendisinin yanında olduklarını söyledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi