KEMER BELEDİYESİ GÖREV BAŞINDA

Kemer'de dün etkili olan şiddetli sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

Kemer Belediyesi ekipleri, şiddetli sağanağın başladığı ilk andan itibaren sahada görev başında oldu.

Sağanak nedeniyle ilçede bazı ev ve iş yerlerini su bastı, yollar suyla kaplandı.

Yağış nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşların imdadına Kemer Belediyesi ekipleri koştu.

Belediye ekipleri, ev ve iş yerleri sular altında kalan vatandaşlara yardım etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, şiddetli sağanak nedeniyle oluşan olumsuzluklara karşı belediye ekiplerinin anında müdahale ettiğini söyledi.

Her zaman vatandaşların yanlarında olduklarını belirten Başkan Topaloğlu, "Kemer Atatürk Bulvarı tüm bakım ve sorumluluğu Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde olmasına rağmen bütün yağmur suyu bacalarının temizliğini yaptık. Aşırı yağış nedeniyle kapanan trafiğin açılmasını sağladık. Yol, şu an temiz ve yağmur suyundan arındırıldı. Yağmur ve fırtınanın etkisiyle yola devrilen ağaçlar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce müdahale edilerek kaldırıldı. Ekiplerimiz, Kiriş mahallesi Karabucak mevkisinde bir aracın sel nedeniyle sürüklenmesini engelledi. İlçe genelinden yapılan tüm yardım çağrılarına cevap veriyoruz. Ekiplerimiz yollardaki bacaları açıyor, suyun akışı için alternatif kanallar oluşturuyorlar. Belediye ekiplerimizin yaptığı yağmur suyu drenaj hatları sayesinde de sel sularına geçit vermiyoruz." diye konuştu.

Su basan ev ve iş yerlerinde de su pompaları ile suyun boşaltıldığını anlatan Topaloğlu, "Zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Halkımızın her zaman yanındayız. Can kaybı olmadığı için mutluyuz. Allah afetinden korusun." ifadelerine yer verdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi