KEMER BELEDİYESİ GÖREV BAŞINDA!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 81 ilde uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması Kemer'de de sokakları boş bıraktı. Cuma günü saat 21.00 itibarıyla başlayan kesintisiz kısıtlama, 11 Ocak Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek.

Kemer Belediyesi İletişim merkezi ve Zabıta birimi hafta sonu gerçekleştirilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, 65 yaş üstü ve kronik hasta vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere görevinin başında!

65 yaş üstü ve kronik hasta vatandaşların hafta sonu kısıtlama günlerinde her türlü acil durum ve ihtiyaç taleplerini, Kemer Belediyesi KEBİM 444 0 297 ve 0242 814 15 03 iletişim numaralarından bildirebileceği belirtildi.