KEMER BELEDİYESİ GÜREŞÇİLERİ KIRKPINAR YOLCUSU

Kemer Belediyesi güreşçileri İsmail Erkal ve Gürkan Balcı, bu yıl düzenlenecek olan 660'ıncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ü ziyaret etti.
Başkan Yardımcısı Emin Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırkpınar'da baş kategorisinde mücadele edecek olan İsmail Erkal ve başaltı kategorisinde mücadele edecek olan Gürkan Balcı'ya başarılar diledi.
Kemer öz evlatları olan pehlivanlara her türlü desteği verdiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Gül, “Bu yıl yapılacak 9-11 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 660'ıncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi bizleri ziyarete gelen belediye güreşçilerimize teşekkür ediyorum. Başta Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu olmak üzere Kemer Belediyesi olarak güreşçilerimize tam destek veriyoruz. Zor bir spor yapıyorlar. Belediye olarak güreşçilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Başkanımız Necati Topaloğlu'da kendilerine başarı dileklerini iletti. Kırkpınar'da kendilerinden madalya bekliyoruz. Kemerimize Edirne'den madalya ile döneceklerinden şüphemiz yok. Allah yardımcıları olsun.” diye konuştu.
Edirne'de baş kategorisinde mücadele edecek olan İsmail Erkal ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Yardımcısı Emin Gül'e teşekkür etti.
Kemer Belediyesinin ve Kemer halkının tüm desteğinin arkalarında olduğunu bildiklerini ifade eden Erkal, “Başta başkanımız Necati Topaloğlu ve başkan yardımcımız Emin Gül'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemediler. Her zaman yanlarımızda oldular ve olmaya da devam ediyorlar. İnşallah Edirne'den Kemerimize madalya ile döneceğiz. Belediyemizin adını orada en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi