KEMER BELEDİYESİ HALK İÇİN ÇALIŞIYOR

Kemer Belediye ekipleri, şiddetli yağış sonrası temizlik çalışmaları yapıyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sağanak nedeniyle yıkılan ve dalları kopan ağaçları, bulundukları yerden kaldırıyor.

Devrilmesi sonucu yolları kapatan ve trafiği engelleyen ağaçların temizliğini yapan belediye ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, Belediye ekiplerimiz sürekli teyakkuz halinde. Yağış sonrası devrilen ağaçları ve kopan dal parçalarını temizliyoruz. Devrilen ağaçlar nedeniyle trafiği engelleyen yolları açıyoruz. Belediye olarak halkımızın hizmetine koşmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.