Kemer Belediyesi Halk Korosu büyük alkış topladı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Halk Korosu'nun yıl sonu konserine katıldı. Başkan Topaloğlu, koronun şefliğini yapan Furkan Üstündağ'ı ve korodakileri tebrik etti.

Kemer Belediyesi Kültür Salonunda yapılan konsere, çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehmet Çapraz'ın kurduğu 24 kişilik halk korosu, şef Furkan Üstündağ yönetiminde konseri izlemeye gelenlere keyifli bir akşam yaşattı.

Türk sanat müzikleri eşliğinde güzel vakit geçiren dinleyiciler, koronun seslendirdiği şarkılara zamana zaman eşlik etti. Koronun verdiği konser, izleyicilerden büyük alkış topladı.

Konser sonrası açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, konseri izlemeye gelenlere keyifli anlar yaşatan şef Furkan Üstündağ ve koroya teşekkür ettiğini söyledi.

Kemer belediyesi olarak sanatsal faaliyetlere ara vermeden devam ettiklerini vurgu yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, "Kemer Belediyesi Halk Korosu, şef Furkan Üstündağ yönetiminde bizlere güzel bir akşam yaşattı. Örneğin beni 70'li yıllarda öğretmen okulunda okuduğum günlere götürdü. Sınıf arkadaşlarım şöyle bir gözümün önünden geçti. Zira seslendirdikleri şarkılar o günleri anlatıyordu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Özellikle Furkan Üstündağ Kemer için çok büyük bir şans. Kemer'e büyük bir heyecan ve renk getirdi. Artık çocuklarımızın elinde kendilerinden büyük müzik aletleri görüyoruz. Bu işi gerçekten de severek yapıyor. Kendisi bizim gururumuzdur. Geçtiğimiz gün Antalya Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) 6 SMA'lı çocuğumuz için hepimizi duygulandıran bir konsere de imza attı. O konserde de Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası da dahil oldu. Salon tıklım tıklımdı. Onların 52 tanesi sizin çocuklarınızdı. Gerçekten çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Kemer Belediyesi olarak sanata ve sanatsal faaliyetleri ilçemizde yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Yıl sonu konseri dolayısıyla tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum." dedi.

Başkan Topaloğlu, Üstündağ'a çiçek vererek koro ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi