KEMER BELEDİYESİ HIZ KESMİYOR

Kemer Belediyesi, ilçe genelinde yeni yollar açarak yıllardır yapılmayan hizmetleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tekirova ve Çamyuva mahallelerinde yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesinde yol ve kaldırım çalışmaları yapan belediye ekipleri, tamamlanan yolları da halkın kullanımına açıyor.
Belediye ekipleri, İstiklal ve Abdi İpekçi caddeleri ile 5058, 5060 ve 5062. sokaklarda kilitli taş döşeme işlemlerine ara vermeden devam ediyor.
Fen işleri müdürlüğü ekipleri, Tekirova Mahallesi 29 Ekim Caddesi 7035. sokakta da yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlamak üzere.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçe genelinde yoğun bir tempoyla çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
Pandemiye rağmen belediye olarak halka yapılan hizmetlere ara vermediklerini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Hizmetlerimizi aksatmadan halkımızın taleplerini yerine getiriyoruz. İlçemiz genelinde bozuk yolları tamiri ve onarımını yapıyoruz. Yeni yollar açarak, kaldırım ve aydınlatmalarını yapmaya devam ediyoruz. Kemer halkına hizmet aşkıyla koşmaya devam edeceğiz. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi