KEMER BELEDİYESİ İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Çamyuva mahallesindeki 650 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki İstiklal Caddesinin yağmur suyu drenaj hattını tamamlayan belediye ekipleri, yol kaplaması, aydınlatma ve kaldırım çalışmalarını da tamamladı.

İstiklal Caddesinin devamındaki Abdi İpekçi caddesinin de kaldırım ve bordür çalışmalarını bitiren belediye ekipleri, yol kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Arslanbucak mahallesi 235. sokakta yağmur suyu drenajı çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, 233. sokakta da yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını da sonlandırdı.

Belediye fen işleri ekipleri, Kiriş mahallesinde ise su hendeklerini temizleyerek yağmur suyunun drenesini sağladı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Ekiplerimiz ilçemiz genelinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları Kemer için çok önemli. Bu yöndeki çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz. Yağmur suyu drenaj hatlarımızı yapıyoruz. Aydınlatmaları, yol kaplamaları ve kaldırım çalışmalarımızla halkımıza daha iyi hizmet sunabilmeyi amaçlıyoruz. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi