KEMER BELEDİYESİ İLÇE GENELİNDEKİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göynük Mahallesi 3111 ve 3112 sokaklarda yol yapım, kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı döşeme çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.
3111 sokakta 170 metre uzunluğunda sulama kanalı, 480 metrekare kaldırım ve yol çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, 3112 sokakta da yol yapım çalışmalarına devam ederken, 540 metrekare kaldırım çalışmasını tamamladı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde hummalı çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.
Yayla yollarında asfaltlama çalışmalarının da son hızıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Topaloğlu, “Kuzdere mahallesinde park alanımızda çalışmalar bitmek üzere. Söz konusu alandaki parktan ana yola kadar aydınlatmaları da biz yapıyoruz. Artık aydınlatma işlerini Kemer Belediyesi olarak biz yapıyoruz. Göynük mahallesinde 3111 ve 3112 sokaklarda yol ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında burada yağmur suyu drenaj hattı da döşüyoruz. Vatandaşımızın huzur içinde yolları rahatlıkla kullanabilmesi için çalışıyoruz.” dedi.
Topaloğlu, Yayla Kuzdere, Ulupınar mahallesi Dağdibi mevkisinde ve yapımı devam eden yeni sanayi sitesinde asfalt çalışmalarının başlayacağını sözlerine ekledi.
Vatandaşlardan Semra Goodman, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları titizlikle ve hızlı şekilde gerçekleştirdiğini söyledi.
Başkan Topaloğlu'nun yaptığı hizmetlerden oldukça memnun olduğunu dile getiren Goodman, belediyeden Göynük mahallesinin turistlere daha cazip hale getirilmesini sağlamasını istedi.
Ali Demirel ise belediyenin yaptığı yol ve kaldırım çalışmasından memnun olduklarını ifade ederek, “Yapılan yol çalışması sonrası sokağımız tozdan ve çamurdan kurtulacak. Bunun için başta başkanımız Necati Topaloğlu ve fen işleri ekibine teşekkür ederim.” dedi.
Fatma Coşkun da kışın yağmur sonrası evinin önünün çamurla kaplandığını hatırlatarak, yapılan yol çalışması sonrası bu dertlerinden kurtulacağını ve halka yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini kaydetti.
Sadet Aka da Göynük Mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi