KEMER BELEDİYESİ İLE KEMER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN
ORTAK EĞİTİM İSTİŞARESİ

KEMER BELEDİYESİ İLE KEMER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORTAK EĞİTİM İSTİŞARESİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Kemer'de işbirliği içerisinde yapılacak eğitim çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları bir toplantı gerçekleştirdi.

Kemer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Furkan Üstündağ'ın da hazır bulunduğu ziyarette, belediye ile milli eğitim müdürlüğü iş birliğince yapılacak olan eğitim çalışmaları konuşuldu.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemer Belediyesi olarak eğitime her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini belirtti.