Kemer Belediyesi ile KEMKUT arasında iş birliği protokolü

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Kemer Arama ve Kurtarma Derneği (KEMKUT) Başkanı Emre Uğur iş birliği protokolü imzaladı.

Kemer Belediyesi'nde imzalanan protokol, Kemer Belediyesi ile KEMKUT arasındaki koordinasyonu sağlamak, afet ve acil durumlarda mücadelede etkili şekilde iş birliği yapmayı amaçlıyor.

Protokol kapsamında, KEMKUT'un ihtiyaç duyduğu araç ve gereç desteği Kemer Belediyesi tarafından karşılanacak. KEMKUT ise Kemer Belediyesi personeline eğitim ve tatbikat konularında yardımcı olacak ve vatandaşları bilinçlendirme faaliyetleri yürütecek.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “KEMKUT ile iş birliği protokolü imzalamaktan dolayı mutluyuz. Dernek başkanı Emre Uğur ve ekibi Kemer'de güzel işler başarıyor. Herhangi bir yangın, arama ve kurtarma faaliyetlerinde en ön saflarda yer alıyor. Kendilerine her konuda destek olmaya devam edeceğiz. İş birliği protokolü hayırlı olsun. Çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

KEMKUT Başkanı Emre Uğur ise derneğin kuruluşundan bu yana kendilerine destek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ettiğini söyledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi