KEMER BELEDİYESİ İŞÇİSİNE TARİHİ ZAM!

Türkiye Belediye İş Sendikası ile Kemer Belediyesi arasında kadrolu işçileri kapsayan sözleşme yenilendi.

İmza törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Mehmet Mercan, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Belediye Mali Hizmetler Müdür Vekili Cemal Şahin, Belediye İnsan Kaynakları Müdür Vekili Erdoğan Okay, belediye ve sendika üyeleri katıldı.

Toplam 138 kadrolu belediye işçisini kapsayan sözleşme ile işçilerin, ek ödemelerle birlikte yaklaşık yüzde 35-45 oranında artış alacağı belirtildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, Belediye İş Sendikası ile yaptıkları görüşmelerden sonra ortak bir paydada buluştuklarını ve anlaştıklarını söyledi.

Yeni verilen haklarla yaklaşık yüzde 45'e yakın bir artış olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Sendika temsilcileri ile bir araya geldik. Sonuçta belediyemizin bütçesi belli. Gelir gider tablomuzu göz önünde bulundurarak en iyi zam oranını işçi kardeşlerimize verdik. Arkadaşlar çok itiraz etmedi biz de fazla yüklenmedik. Sendikacı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İşçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Türkiye Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Mehmet Mercan ise iş sözleşmesinin çok olumlu olduğunu belirterek, Başkan Topaloğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti ve işçilere hayırlı olması temennilerinde bulundu.
Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdür vekili Cemal Şahin ise belediyedeki 138 kadrolu işçiyi kapsayan sözleşmeyi belediyenin mali durumu, gelir ve gider tablosu ile yapılacak olan yatırımlar göz önünde bulundurarak imzaladıklarını söyledi. Yapılan sözleşmeyle önceki yıla nazaran ek ödemeler ile birlikte yaklaşık yüzde 45'e yakın maaş artımı olduğunu ifade eden Şahin, yapılan zam sonrası işçilerin memnun kalacağını düşündüğünü kaydetti.

Kadrolu işçilerden İlyas Özkan ülkenin içinde olduğu zor şartlar altında Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun yaptığı zamdan dolayı kendisine teşekkür ettiğini ifade etti.

Kadrolu işçilerden Ali Çekmen de yapılan zamlardan dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

İşçilerden Abdullah Ulaş ise imzalanan sözleşme sonrası işçilere yapılan yüzde 40-45 oranındaki zammın önceki yıllara göre daha fazla olduğunu belirterek, emeklerinden ve işçiye desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

İşçilerden Oğuz Sarı da işçileri koruyup kolladığı için Başkan Topaloğlu, Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın'a teşekkür ederek, yapılan zamların kendileri için çok iyi olduğunu kaydetti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi