KEMER BELEDİYESİ KARLA KAPANAN YOLLARI AÇIYOR

Kemer Belediyesi ekipleri, Ovacık Mahallesi'nde yağan kar nedeniyle kapanan yolları açıyor.

Kar yağışı sonrası kapanan yayla yollarını açan Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli yolculuk yapmaları için tedbirlerini almaya devam ediyor.

İlçede yaşayan vatandaşlar ile yerli ve yabancı misafirler, belediye ekiplerinin karla kaplanan yolları açmasının ardından Ovacık Mahallesine akın etti.

Vatandaşlar, kardan adam yapıp, hatıra fotoğrafı çektirirken renkli görüntüler ortaya çıktı.

Öte yandan belediye ekiplerinin sürekli devriye gezerek kapanan yolları açacağı ve herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeyeceği bildirildi.