KEMER BELEDİYESİ KIŞ AYLARINA HAZIRLANIYOR

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dere ıslah çalışmaları yapıyor.
Kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için tedbirlerini almaya başlayan Kemer Belediyesi ekipleri, yoğun ve şiddetli yağışlarda olası bir hasar ve kayıpları önlemek için ilçe genelinde dere temizliği ve ıslahı çalışmaları yapıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kış aylarında yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğun önüne geçmek için tedbirlerimizi almaya başladık. Geçen sene Sarıören mevkisinde yaşanan sel baskınları gibi bir baskının olmaması için çalışıyoruz. Önlemlerimizi alıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor"diye konuştu.