KEMER BELEDİYESİ KORONAVİRÜSLE SAVAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, koronavirüse karşı alınan tedbirleri uygulamaya devam ediyor.

Belediye ekipleri, tedbirler kapsamında, haftada 3 gün olmak üzere Kaymakamlık, Adliye, Göç İdaresi ve diğer resmi kurumları dezenfekte ediyor.

İlçe genelindeki parklar ve oyun gruplarını da düzenli aralıklarla ilaçlayan belediye ekipleri, ilçe genelindeki ana yollar, caddeler ve kaldırımlarda ile otobüs ve taksi duraklarını da dezenfektesini sağlıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, "Kemer Belediyesi olarak, koronavirüsün ülkemizde görüldüğü günden itibaren tedbirlerimizi almaya başladık. Belediye ekiplerimiz ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Okullar, resmi kurumlar, parklar ekiplerimiz tarafından ilaçlanıyor. Bu işin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Kurallara uymamız şart. Zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım." diye konuştu.