KEMER BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER VE SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜKLERİ
İLE LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI (LÖSEV) ARASINDA İŞ BİRLİĞİ YAPILACAĞI BELİRTİLDİ

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler ve Sağlık İşleri müdürlükleri ile Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) arasında iş birliği yapılacağı belirtildi.
LÖSEV Antalya Sosyal Hizmetler Uzmanı Ceren Kaplan ve LÖSEV Antalya Halkla İlişkiler Sorumlusu Neslihan Sirkeci Göller, belediye kültür ve sosyal işler müdürü Asım Yıldırım ve belediye sağlık işleri müdürü Özden Sayındaş'ı ziyaret etti.
Ziyarette, belediye ile LÖSEV arasında ortak çalışmalar yürütüleceği kaydedildi.

Ortak yürütülecek çalışmalarda, Kemer Belediyesinin LÖSEV'e her zaman her alanda destek olacağı ifade edildi.