KEMER BELEDİYESİ, MEMUR, SÖZLEŞMELİ VE KADROLU İŞÇİLERİN
MAAŞ ARTIRIMI İLE İLGİLİ VAKIFBANK ŞUBESİ İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Promosyon açık artırımını en yüksek fiyat olarak 882 bin lira vererek kazanan Vakıfbank Kemer Şubesi, belediyedeki memur, sözleşmeli ve kadrolu işçilere 3 yıllık 3834 lira maaş promosyonu verecek.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Vakıfbank Şube Müdürü Serdar Şahin, Kemer Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Erdoğan Okay ve Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin ile sözleşme imzaladı.
Söz konusu sözleşmeye göre, 2021 Mart ayından 2024 Şubat ayına kadar maaş ödemeleri ile ilgili promosyon açık artırımını kazanan Vakıfbank Kemer Şubesi, ödemeleri her yılın Mart ayında kişi başı bin 278 lira 26 kuruş olarak verecek.