KEMER BELEDİYESİ
MUSTAFA RÜŞTÜ TUNCER İLKOKULU’NUN İÇ VE DIŞ BOYALARINI YENİLEYECEK

Kemer Belediyesi'nin eğitime yaptığı katkılar devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye olarak Aslanbucak Mahallesi'nde yer alan Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu'nun iç ve dış boyalarını yenileceklerini söyledi. Çalışmaların okulların tatile girmesi ile birlikte başlayacağı bildirildi.
Başkan Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar ile Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu'nu ziyaret etti. Okulu gezen ve boya çalışmaları öncesi incelemelerde bulunan Topaloğlu ve Bekar, öğrenciler ile bir araya geldi dersleri konusunda bilgiler aldı, müdür ve öğretmenlerle görüş alış verişinde bulundu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek “Aslanbucak Mahallesi'nde yer alan Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu'nun iç ve dış boya işlemlerine okullar tatile girer girmez başlayacağız. Bugün İlçe Milli eğitim müdürümüz Semra Bekar Hanımefendi ile okulda incelemeler yaptık. Eğitimin önemini biliyoruz. Okulu baştan aşağıya boyayacağız. Eğitime olan desteğimiz sürüyor. Üniversite öğrencilerimize hazırlık kursumuz devam ediyor, üniversiteyi kazanan gençlerimize burs veriyoruz. Lise öğrencilerimize ücretsiz servislerimiz devam ediyor. Anaokulundan 8. Sınıfa kadar olan öğrencilerimize ücretsiz kırtasiye yardımlarımız var. Gelecek dönem için bu konuda hazırlıklarımızı tamamladık. Eğitim varsa gelecek var” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi