KEMER BELEDİYESİ ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YANINDA


- Kemer'deki ana sınıfından üniversiteye kadar olan tüm öğrenciler Kemer Belediyesine emanet. Kemer Belediyesi ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin kırtasiye malzemelerini ve lise öğrencilerinin servis ücretlerini karşılıyor. Ayrıca Üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs açan Kemer Belediyesi bu konuda da velilerin takdirini kazanıyor.
Kemer Belediyesi, ilçede eğitim alan ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin kırtasiye malzemelerini ve lise öğrencilerinin servis ücretlerini karşılıyor.
Emekli öğretmen olması dolayısıyla eğitime çok önem veren Başkan Topaloğlu, ‘Eğitim varsa gelecek var' sloganıyla öğrencilere yatırım yapmaya devam ediyor.
Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarının olmayacağını her ortamda dile getiren Başkan Topaloğlu, eğitimin Kemer Belediyesinin olmazsa olmazlarından olduğunu belirtiyor.
- Öğrencilerin kırtasiye malzemeleri Kemer Belediyesinden
Ana sınıfından 8. sınıfa kadar olan 6 bin öğrencinin kırtasiye malzemelerini Kemer Belediyesi tarafından karşılanıyor.
İlçede eğitim alan bazı öğrenciler ve aileleri, Kemer Belediyesinin yaptığı kırtasiye malzemesi yardımları hakkında açıklamalarda bulundu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitme yaptığı hizmetlerden çok memnun olan Ebru Çoban, yaptığı açıklamada, öğrencilere yaptığı kırtasiye malzemesi yardımı için Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Kırtasiye yardımının Türkiye'de sayılı belediyelerin yaptığını düşündüğünü ifade eden Çoban, “Kırtasiye malzemeleri bir aile için büyük külfet olabiliyor. Bu konuda ailelerin yanında olduğu ve eğitime yaptığı katkılardan dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Vatandaşlardan Meryem Esen ise çocukların baştan sona tüm kırtasiye malzemelerini ücretsiz olarak karşılayan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ederek, “Kızım kırtasiye malzemelerini görünce çok mutlu oldu. Biz de mutluyuz. Eğitime yaptığı desteklerden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediyesinden çok memnunuz.” dedi.
Ana sınıfına giden Efecan Çelik ve Elisa Naz Taşdelen kırtasiye malzemelerini karşılayan (Başkan amcaları) Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ederek, kendisini okullarında görmek istediklerini dile getirdi.
- Lise öğrencilerinin servis ücretleri Kemer Belediyesi tarafından ücretsiz karşılanıyor
Başkan Topaloğlu, eğitime yaptığı katkılar kapsamında yaklaşık bin 100 lise öğrencisinin servis ücretlerinin karşılanmasını da sağlıyor.
Kızı Ünal Aysal Anadolu Lisesine giden Oya Sünersoy belediyenin lise öğrencilerine sağladığı ücretsiz servis imkanı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlıyor. Bu konuda en büyük pay sahibi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu. Eğitime yaptığı katkılar herkes tarafından biliniyor. Kendisini eğitime kazandırdığı hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. Bizleri ve çocuklarımızın yanında olduğu için kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
Lise öğrenci annesi olan Türkan Aktaş da oğlunun Kuzdere Mahallesindeki Kuzdere Anadolu Lisesine gittiğini belirtti.
Aktaş, Göynük Mahallesi Değirmendere mevkisinde oturduklarını dile getirerek, “Çocuğumun okulu evimize uzak ama Kemer Belediyesi lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlıyor. Bu konuda Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Eğitime yaptığı hizmetlerden memnunum. Eğitime gerçekten çok önem veriyor. Kendisinden eğitimle ilgili başka hiçbir talebim yok.” ifadelerini kullandı.
- Kemer'deki ana sınıfından üniversiteye kadar tüm öğrenciler Kemer Belediyesine emanet!
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Pazartesi günü okulların açıldığını belirterek, koronavirüssüz bir eğitim yılı dilediğini söyledi. Pandemi döneminde zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Başkan Topaloğlu, pandemi kurallarına mutlaka uymak gerektiğinin altını çizdi.
Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak bugüne kadar üzerlerine düşeni yaptıklarına ve yapmaya da devam ettiklerine değinerek, “Ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerimize kırtasiye malzemelerini dağıttık. Eksik olanları da hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Liseye giden öğrencilerin servislerinin ücretini biz üstleniyoruz. İhalesini yaptık ve öğrencilerimizi evlerinden okula okuldan eve biz taşıyoruz.” dedi.
Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz eğitim verdiklerini ifade eden Topaloğlu, “ Gençlerimiz son yapılan sınavda büyük başarı elde ettiler. İstedikleri bölümlere yerleştiler. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı ve velilerini kutluyorum. Kemer'deki ana sınıfından üniversiteye kadar olan tüm öğrenciler Kemer Belediyesine emanet. Tek istediğim şey üniversite okuyan çocuklarımıza burs imkanı sağlamaktı. İki defa meclisten onay aldık ama yasa gereği Sayıştay'dan geri geldi. Başka bir şekilde bu işi çözeceğim. Eğitim varsa gelecek var. Eğitimin olmadığı bir yerde başarı olmaz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yolları açık olsun.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi