KEMER BELEDİYESİ ÖRNEK OLUYOR "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Ürettikleri maskeleri ücretsiz vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyorlar.

Kemer Belediyesi, zorlu geçen pandemi döneminde halka üzretsiz maske dağıtmaya devam ediyor.

Vatandaşların sağlığını düşünerek hareket eden Kemer Belediyesi, Arslanbucak Mahallesindeki düğün salonunda maske üretimine ara vermeden devam ediyor.

Daha önce Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) Kemer şubesinde üretilen maskeler, Arslanbucak Düğün Salonunda hız kesmeden üretilip halka ulaştırılıyor.

Koronavirüsün Türkiye'de görülmesinin ardından 4 Nisandan bugüne kadar yaklaşık 1 milyon 200 bin maske üreten Kemer Belediye personeli, Türkiye'de örnek bir çalışmaya imza atıyor.

Türkiye'de kendi maskesini üretip halka ücretsiz ulaştırılmasını sağlayan birkaç belediyeden biri olan Kemer Belediyesi, ücretsiz dağıttığı maske sayesinde vatandaşa maddi anlamda da bir nebze destek oluyor.

Üretilen maskeler, kamu kurum ve kuruluşlara, sanayi bölgesine, esnafa ve vatandaşlara dağıtılıyor.

İlçede kurulan pazar yerleri girişlerinde de maske dağıtımına ara vermeden devam eden belediye ekipleri, vatandaşların ateş ölçümünü de gerçekleştiriyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Halkımıza ücretsiz maske dağıtmak için belediye olarak çalışmaya devam ediyoruz. Daha önce maskelerimizi ATASEM'de üretiyorduk. Buradaki bina Sağlık Bakanlığına bağlıydı. Bakanlık burayı sözleşmesi bittiği için kendisine aldı ve biz de düğün salonuna geçtik. Halkımıza maske konusunda buradan hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 1 milyon 200 bin maske ürettik. Bu maskelerimizi halkımıza en hızlı şekilde ulaştırıyoruz. El birliği ile bu işin üstesinde geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Kemer Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ali Acar ise belediye ekiplerinin seri bir şekilde maske üretmeye devam ettiklerini belirterek, her zaman halka hizmet edip yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.
Belediye personellerinden Müzeyyen Bilici, halkın sağlığı için maske ürettiklerini belirterek, herkesin mutlaka maskesini takarak pandemi kurallarına uymasını istedi.
Fatma Zengi ise belediye personeli olarak halka ücretsiz maske dağıtmak için seri bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “Biz burada halkın sağlığı için çalışıyoruz. Gönüllü olarak maskelerimizi dikiyoruz ve halkımıza ücretsiz dağıtılmasını sağlıyoruz. Daha güzel günler yaşayabilmemiz için herkesin maskesini takmasını istiyoruz.” dedi.
Günlük yaklaşık 5 bin maske ürettiklerine dikkat çekerek, “Maskelerimizi seri bir şekilde üretmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 1 milyon 200 bin maske ürettik. Stoklarımız da var. Ürettiğimiz maskeler, üç katlı ve içerisinde tel var. Biz burada halkımız için çalışıyoruz. Halkımızdan isteğimiz kalabalık ortamlarda zorunlu olmadıkça bulunmasın ve maskesini taksın.” ifadelerine yer verdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi