KEMER BELEDİYESİ GIDA YARDIMINA DEVAM EDİYOR


Kemer Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelinde Ramazan paketi dağıtmaya devam ediyor.

Kemer Belediye personeli, yardıma muhtaç aileler, sağlık çalışanları ve esnafa ramazan paketi dağıtımı gerçekleştiriyor.

Kemer Belediyesi, zorlu geçen pandemi döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve esnafa bir nebze olsun yardımda bulunarak gönülleri fethediyor.

Belediye ekiplerinin, tam kapanma sürecinde de ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceği belirtildi.

Toplam 5 araçla vatandaşların yanında olan belediye ekipleri, Ramazan Bayramı'nda da acil durumlarda vatandaşların 0 242 814 1503 / 444 0 297 numaralardan Kemer Belediyesi İletişim Merkezi'ne (KEBİM) başvurabilecekleri kaydedildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Ramazan ayında belediye olarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak yardım paketi dağıtmaya devam ediyoruz. Bunun yanı sıra tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 ile en çok savaşan sağlık çalışanlarını da unutmadık. Bu kapsamda sağlık çalışanlarımıza ramazan paketi dağıttık. Tam kapanma sürecinde ve Ramazan Bayramı'nda belediye ekiplerimiz sahada halkımızın yanında olmaya devam edecek.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi