KEMER BELEDİYESİ SANAYİ SİTESİNDE MASKE DAĞITTI

Kemer Belediye personeli Kemer Sanayi Sitesindeki esnafa ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.
Kemer Belediyesi, zorlu geçen pandemi döneminde halka ücretsiz maske dağıtmaya devam ediyor.
Arslanbucak Düğün Salonunda hız kesmeden maske üretmeye devam eden belediye ekipleri, sanayi sitesindeki esnafa maske dağıtımı yaptı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Halkımıza ücretsiz maske dağıtmak için belediye olarak çalışmaya devam ediyoruz. Arslanbucak Düğün Salonunda halkımız için maske üretmeye devam ediyoruz. Bu maskelerimizi sanayi sitesindeki esnafımıza, pazar esnafına, halkımıza, kamu kurum ve kuruluşlara ücretsiz olarak dağıtımını yapmaya devam ediyoruz. El birliği ile bu işin üstesinde geleceğimize inanıyorum." diye konuştu.