KEMER BELEDİYESİ SPORCUNUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Judo Ümitler Türkiye Şampiyonasına gidecek olan Kemerli judocuların ulaşım biletleri Kemer Belediyesi tarafından karşılandı.
07Kemer Gençlik Spor Kulübü ve Kemer Halk Eğitim Spor Kulübü sporcuları, 4-6 Şubat tarihleri arasında Sakarya'da yapılacak olan Judo Ümitler Türkiye Şampiyonasına katılacak.
Spora ve sporcuya her zaman destek olan ve olmaya devam eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun talimatlarıyla, sporcuların ulaşım masrafları Kemer Belediyesi tarafından karşılandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Kemer'in gururu olan judo sporcularımız Sakarya'daki şampiyona katılacak ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Çocuklarımızın tüm ulaşım masraflarını biz karşılıyoruz. Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu, emeklerinden dolayı antrenörler Zehra Aslan ve Kadir Altınok'a teşekkür ederek, şampiyonada başarılar diledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi