KEMER BELEDİYESİ TASARRUF EDEREK HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesinde tasarruf ederek yapılan hizmetlere devam ettiklerini söyledi.
Belediye birim müdürleriyle bir araya gelen Başkan Topaloğlu, belediyenin yaptığı tasarrufların devam edeceğini söyledi.
Toplantının ana gündem maddesinin tasarruf olduğunun altını çizen Başkan Topaloğlu, “Son günlerde sosyal medyada sürekli elektrik ve doğal gaz faturaları paylaşılıyor. Kendi evimizde nasıl tasarruf yapıyorsak belediyede de aynı şekilde tasarruf yapmalıyız. Sonuçta burası da bizim evimiz. Burası Kemer'in evi. Lükse gerek yok. Biz tasarruf yaparak hizmetlerimize devam edeceğiz. Şu ana kadar başardık ve bundan sonra da başaracağımızdan şüphemiz yok.” diye konuştu.
Topaloğlu, toplantıya katılan birim müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi.