KEMER BELEDİYESİ TEDBİRLERE DEVAM EDİYOR "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!"

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Vaka sayısını sıfıra düşürmek için durmadan çalışmaya devam eden belediye dezenfekte ekipleri, ilçedeki parkları, oyun gruplarını, taksi ve otobüs duraklarını, kamu kurum ve kuruluşları, okulları ve diğer alanları dezenfekte ediyor.
Mesai saati öncesi hazırlanmaya başlayan belediye ekipleri, tulumları giyip, su ve dezenfekte ilacını hazırladıktan sonra yola koyuluyor.
Belirlenen program dahilinde ilçede sokak sokak gezerek vatandaşların sık kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması yapan belediye ekipleri, adeta koronavirüse karşı savaşıyor.
Dezenfekte ekipleri, Türkiye'nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Kemer'e gelen yerli ve yabancı misafirler ile vatandaşların “güneşli günler” görebilmesi adına yorulmadan ilaçlama işlemlerine devam ediyor.
Öte yandan belediye ekipleri, ilaçlama sırasında yolda maskesiz dolaşan vatandaşlara da gerekli uyarılarda bulunuyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, koronavirüs ile mücadele etmeye aralıksız devam ettiklerini söyledi.
Başkan Topaloğlu, belediye ekiplerinin ilçe genelinde aralıksız dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Dezenfekte çalışmalarını bir gün yapıp diğer gün yapmazsan olmaz. Belediye ekiplerimiz rutin olarak çalışıyor. Koronavirüsle mücadele konusunda büyük yol kat ettik. İhtiyacı olan herkese dezenfekte malzemesi gönderiyoruz. Maske konusunda da belediye olarak ürettiğimiz maskeleri ücretsiz şekilde halk ulaştırıyoruz.” dedi.
Kemer Belediyesinin sağlık konusunda her türlü desteği verdiğini ve vermeye de devam ettiklerini dile getiren Topaloğlu, “İlçe sağlık müdürlüğü ve Kemer Devlet Hastanesi'ne araç ve şoför desteği sağladık. Bu konuda herkesin taşın altına elini sokması gerekiyor. Ülke olarak sona geldik. Biraz daha dikkatli olursak bu işin üstesinde geleceğiz.” diye konuştu.
Topaloğlu, aşılanmanın önemine değinerek, herkesin mutlaka aşı olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi