Kemer Belediyesi tedbirlerini sıklaştırdı

Kemer Belediyesi Fen İşleri, Temizlik, Park ve Bahçeler müdürlükleri ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ‘turuncu' kod uyarısı sonrası tedbirlerini sıklaştırdı. Belediye ekipleri özverili şekilde ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Meteoroloji 4'ncü Bölge Müdürlüğü'nün ‘turuncu' kod uyarısı sonrasında bulunduğu 11 ilden biri olan Antalya, Salı gecesinden bu yana yağmur ve fırtınanın etkisi altında. Kemer'de de hayatı olumsuz etkileyen şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı sonrası Kemer Belediye ekipleri de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirlerini artırdı.

Gün içerisinde ilçe genelinde tıkanan mazgalları temizleyen belediye ekipleri, fırtınanın hızı 122 kilometre ölçülen ilçede devrilen ağaçları da bulunduğu yerden kaldırıyor.

Belediye ekipleri, ilçe genelinde gece gündüz devriye gezerek yaşanabilecek su ve sel baskınlarının önüne geçmek için çalışıyor.

Belediye ekiplerinin, şiddetli yağış ve fırtınanın etkisini yitirene kadar sahada aktif olarak çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi