KEMER BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kemer Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, meclis üyeleri Ahmet Can ile Aslı Bayar Ulukapı katılmadı.
Toplantı öncesi, geçen aylarda yapılan Run To Sky Powered by Corendon Airlines Yarışlarının Kemer'e sağladığı katkılar, Kemer'in tanıtım anlamında uluslararası ve ulusal arenalarda yer almasıyla alakalı hazırlanan veriler ile ilgili sunum yapıldı.
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın da belediye fen işleri müdürlüğü bünyesine alınan araçlarla ilgili mecliste sunum yaparak meclis üyelerine bilgi verdi.
Belediye sınırları içerisinde 2873 Milli Parklar Kanunu kapsamında milli park alanlarında bulunan yerlerin belediyeye tahsisi izin verilmesi, kiralanması işlemleri için Kemer Belediyesinin ihaleye katılım sağlamasına, teklif vermeye ve artırmaya, kiralama ihalesi iş ve işlemlerini gerçekleştirmek için 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18/B maddesi hükmüne istinaden belediye başkanına ve ilgili belediye personellerine yetki verilmesi konusu, oy birliği ile kabul edildi.
Mülkiyeti ve tasarrufu Kemer Belediyesine ait olan iş yerlerinde (otel, banka ve bankamatikler hariç) kira indirimi yapılması konusu oy çokluğu ile reddedildi.
Meclise sunulan önergede ise ilk altı ay dükkanını açmadığını tespit eden belediye kiracıların yüzde 30 kira indiriminden yararlanması konusu oy birliği ile kabul edildi.
Bir sonraki meclis toplantısı, 2 Eylül Perşembe günü saat 14:00 olarak belirlendi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi