KEMER BELEDİYESİ VATANDAŞIN YANINDA

Koronavirüs salgınının yayılımını durdurmak amacıyla, yılbaşı ve hafta sonunu kapsayan 4 günlük sokağa çıkma yasağı kısıtlaması uygulanıyor.

Kemer Belediyesi İletişim merkezi ve Zabıta birimi yılbaşı tatili ile birlikte hafta sonu gerçekleştirilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, 65 yaş üstü ve kronik hasta vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere görevinin başında!

Kemer'de vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasına uyduğu gözlenirken, kısıtlamayla Kemer'deki caddeler ve sokaklar boş kaldı.

Kısıtlama kapsamında Kemer Belediyesi ekipleri KEBİM'de (Kemer Belediyesi İletişim Merkezi) hizmet verirken, zabıta ekipleri de vatandaşların ihtiyaçları için görev yapıyor. Temizlik ekipleri de kısıtlama nedeniyle boş kalan sokaklarda temizlik işlerine devam ediyor.

65 yaş üstü ve kronik hasta vatandaşların hafta sonu kısıtlama günlerinde her türlü acil durum ve ihtiyaç taleplerini, Kemer Belediyesi KEBİM 444 0 297 ve 0242 814 15 03 iletişim numaralarından bildirebileceği belirtildi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi