KEMER BELEDİYESİ VATANDAŞIN YANINDA

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, şiddetli sağanaktan etkilenen vatandaşların yanlarında olacaklarını söyledi.

Kemer'de gece saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli sağanak, Çamyuva Mahallesinin bazı bölgelerinde etkili oldu.

Başkan Topaloğlu, bölgede inceleme ve çalışmaların sürdüren belediye ekiplerinden bilgi aldı.

Sağanaktan etkilenen vatandaşların yanlarında olduklarının altını çizen Belediye Başkanı Topaloğlu, su basan yerlerdeki vatandaşların yanlarında olacaklarını kaydetti.

Topaloğlu, vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için çalışma başlattıklarını ifade ederek, "Şu anda Çamyuva mahallemizdeki Sarıören, Hayıtlıgöl mevkisi ve Sazlık bölgesinde yaklaşık 24 ev sağanaktan etkilendi. Bunlardan 6-7 tanesinde ciddi zarar var. Belediye ekiplerimiz şuanda sahada hasar tespit çalışması yapıyor." diye konuştu.

Belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmalarının ardından sağanak ve selden etkilenen vatandaşlara yardım eli uzatacaklarını anlatan Topaloğlu, "Ekiplerimiz şu anda zarar gören evlerdeki battaniye, yorgan gibi bazı eşyaları dışarı çıkarıyor. En kısa sürede hasar tespit çalışmalarımızı tamamlayacağız. Halkımızın yanındayız. Yaşadığımız afet nedeniyle herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi