KEMER BELEDİYESİ YAYLADA SAHİPSİZ BIRAKILAN KÖPEKLERE SAHİP ÇIKTI

Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakım Evi, bölgedeki sahipsiz hayvanlar için çalışmalarını sürdürüyor. Kemer'in yaylarından Meşe çukuru bölgesinden gelen bir ihbar üzerine bölgeye giden ekipler, çok sayıda köpeğin terk edilmiş olarak bölgede olduklarını gördü. Bazı köpekleri Barınağa getiren yetkililer, bölgeye de iki adet besleme ve su odakları kurdu. Çevre Belediyelerce bırakıldıkları tahmin edilen köpekler, aç ve susuz oldukları için hazırlanan besleme noktalarına adeta akın etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamasında “ Can dostlarımızın her zaman yanındayız. Bir ihbar üzerine ekiplerimiz yaylada Meşe Çukuru bölgesinde çok sayıda bir arada bulunan köpek ile karşılaştı. Bazılarını barınağımıza getirdiler. Hemen o bölgeye iki adet besleme ve su odakları kurdular. Onlarda bizim canlarımız. Kendi hallerine terk edilen, başıboş, aç ve susuz olarak bırakılan can dostlarımızı yalnız bırakmadık ve gerekeni yaptık” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi