KEMER BELEDİYESİ, YILLARDIR YAPILAMAYAN YOLLARI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi, vatandaşların talebi doğrultusunda yıllardır yapılamayan yolları yaparak halkın hizmetine sundu.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Merkez Mahallesi 159. sokakta yıllardır yapılamayan yol, kaldırım, aydınlatma ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını tamamladı.

Belediye ekipleri, 159. sokakta, 1615 metrekare kaldırım, 4160 metrekare yol, 360 metre yağmur suyu drenaj hattı ve aydınlatma çalışması yaptı ve halkın hizmetine sundu.

Arslanbucak Mahallesi 233. sokakta ise 130 metre yağmur suyu, 260 metrekare kaldırım, 1300 metrekare yol yaptı. 281. sokakta da 160 metre yağmur suyu, 480 metrekare kaldırım, 910 metrekare yol çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, vatandaşların taleplerini en hızlı şekilde gidermiş oldu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer halkının taleplerini en hızlı şekilde giderdiklerini söyledi.

Yıllardır yapılamayan yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak halkın kullanımına sunduklarının altını çizen Başkan Topaloğlu, “Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İlçemiz genelinde yılardır yapılamayan yolları, kaldırımları, aydınlatmaları ve yağmur suyu drenaj hatlarını tamamlıyoruz. Pandemiye rağmen Kemer'e hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi