KEMER BELEDİYESİNDEN ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

Kemer Belediyesi ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şiddetli yağış sonrası Kemer genelinde bozulan yolların tamiri ve düzeltilmesi, yağmur suyu drenaj hattı, dere ve kanalların temizliği gibi çalışmalar yapıyor.
Beycik Mahallesinde yağış sonrası bozulan yolları düzelten belediye ekipleri, Ovacık mahallesinde de Mezarlık Dibi mevkisinde yoğun yağıştan zarar gören yollarda tamir işlerini sağlıyor.
Ekipler, Beldibi Mahallesi Atatürk Caddesinde yağmur suyu drenaj hattı çalışması da yaparken, Göynük mahallesi Mezarlık Dibi mevkisinde dere ve kanal temizliği çalışmalarını tamamladı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, geçen hafta meteoroloji tarafından Kemer için verilen kırmızı kod uyarı sonrası yaşanan şiddetli yağış sonrası Kemer'de hummalı bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
Kemer Belediyesi olarak halka en iyi şekilde hizmet etmeye devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Şiddetli yağış sonrası ilçemiz genelinde yollarda düzeltme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın taleplerini en kısa sürede yerine getirmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi