KEMER BELEDİYESİ'NDEN ANINDA MÜDAHELE

Hafta sonu Kemer'de etkili olan gök gürültülü sağanak nedeniyle hasar gören Çıralı'yı Olympos'a bağlayan köprü, Kemer Belediyesi tarafından tamir ediliyor.

Şiddetli yağış esnasında Ulupınar deresinin taşmasının ardından belediye ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Belediye ekiplerinin kısa süre içerisinde derenin su seviyesini düşürerek hasar gören köprünün tamamen yıkılmasının önüne geçti.

Köprünün hasar gören kısmının tamirine başlayan belediye ekipleri, kısa sürede çalışmaların tamamlanarak yolun trafiğe açılacağını bildirdi.

- Ulupınar Mahalle Muhtarı Altınkaya'dan Başkan Topaloğlu'na Teşekkür

Ulupınar Mahalle Muhtarı Habip Altınkaya, yaptığı açıklamasında, hafta sonu etkili olan şiddetli sağanak sonrası Ulupınar deresinin taştığını ve köprünün hasar gördüğünü söyledi.

Durumu ivedi bir şekilde belediyeye bildirdiğini anlatan Altınkaya, “Kemer Belediyesi ekipleri, kısa süre içerisinde bölgeye gelerek derenin su seviyesini düşürdü ve köprünün tamamen yıkılmasının önüne geçti. Hasar gören köprünün tamiri için ekipler burada. Çalışmalar hızlı sürüyor. En kısa sürede köprünün tamirini bitireceklerini ve köprü trafiğini açacaklarını söylediler. Desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi