KEMER BELEDİYESİNDEN ANLAMLI HAREKET

Kemer Belediyesi, engelli bireyleri hayranı oldukları Başpehlivan Orhan Okulu ile bir araya getirdi.
Kemer Belediyesinin oluşturduğu engelli terapi atölyesine giden Ahmet Suat Asar ile Figen Yıldırım, Başpehlivan Orhan Okulu ile buluşma hayallerinin gerçekleşmesi için Kemer Belediyesinden yardım istedi.
Belediyenin terapi atölyesinde birebir ilgilenilen engelli bireylerin isteği, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na iletildi.
Engelli bireylerin her zaman yanında olan Belediye Başkanı Topaloğlu öncülüğünde Muratpaşa Belediyesi'nin Başpehlivanı Orhan Okulu'ya ulaşıldı ve Okulu ile engelli vatandaşlarla bir araya getirildi.
Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, engelli vatandaşlar Asar ile Yıldırım'ı evlerinden alarak Başpehlivan Okulu'nun antrenman yaptığı Finike ilçesine götürüldü.
Okulu ile bir araya gelen Asar ve Yıldırım, duygu dolu anlar yaşadı. Hayranı oldukları Okulu ile bir araya gelen Asar ve Yıldırım, hayallerini gerçekleştirdikleri için Başkan Topaloğlu ve Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş'a teşekkür etti.
Orhan Okulu, yaptığı açıklamada, engelli bireyler Asar ve Yıldırım'ın kendisinin hayranı olduğunu öğrenmesinden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
Engelli bireylerin kendisiyle bir araya gelmek istemesini hemen kabul ettiğini ifade eden Okulu, anlamlı buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen Başkan Topaloğlu ve Kemer Belediyesi sağlık işleri müdürlüğü personeline teşekkür etti.
Asar ve Yıldırım, Okulu'nun antrenmanını bir süre izledi. Antrenman sonrası Okulu engelli vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi