KEMER BELEDİYESİNDEN ÇAMYUVA'DA ASFALT ÇALIŞMASI

Kemer Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, Çamyuva Mahallesi'ndeki yol asfaltlama çalışmasını inceledi.

İnceleme sırasında Başkan Vekili Fidan'a Başkan Yardımcısı Baki Yalın'da eşlik etti.

Fidan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Çamyuva Mahallesi'nde yaptığı günübirlik alan çevresinde Kemer Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarını denetleyerek başkan yardımcısı Yalın'dan bilgi aldı.

Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Fidan, halkın istediği yere daha rahat ulaşması için belediye olarak her zaman görev başında olacaklarını kaydetti.