KEMER BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE RAMAZAN PAKETİ YARDIMI

Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla Kemer Belediyesi tarafından hazırlatılan Ramazan paketleri, yardıma muhtaç ailelere dağıtılıyor.

Her Ramazan ayında olduğu gibi Kemer'de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri dağıtan Kemer Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

İlçedeki muhtarların tespitleriyle belirlenen ihtiyaç sahibi aileler, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yardım paketlerini teslim alıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, sosyal yardımlaşmanın en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayı ile çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.
Başkan Topaloğlu, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu ifade ederek, “Kemer'de yalnız yaşayan, yaşlılar ile dar gelirli ailelere Ramazan yardım paketi dağıtıyoruz. İçeriği farklı ürünlerden oluşan yiyecek paketleri, personelimiz tarafından dağıtılıyor. Kemer'de yaşayan tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını en içten duygularımla kutlarım.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi