KEMER BELEDİYESİNDEN İŞ YERLERİNE PANDEMİ DENETİMİ

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki iş yerlerinde denetim gerçekleştirdi.
Yeni kontrollü normalleşme süreci kapsamında ‘Dinamik denetim süreci' genelgesi doğrultusunda ilçe genelindeki iş yerlerinde denetim yapan belediye ekipleri, iş yerlerinde koronavirüs tedbirlerinin alınıp alınmadığını kontrol etti.
Oluşturulan denetim ekipleri, koronavirüs salgınının önlenmesi kapsamında iş yerlerinde maske, mesafe ve temizlik uygulamalarını yerinde kontrol ederek, iş yeri sahiplerine gerekli tüm uyarılarda bulundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “İlçe genelinde denetimlerimiz devam ediyor. Dinamik denetim süreci' genelgesi kapsamında belediye ekiplerimiz ilçemizdeki esnafa giderek pandemi kurallarına uyup uymadığını inceliyor. Hep birlikte bu işin üstesinden gelebilmek için kurallara uymamız gerekiyor. Biz belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.