KEMER BELEDİYESİNDEN KADIN PERSONELE İDARİ İZİN

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla kadın personele 1 günlük idari izin verdi.
Kadınlara verilen değerden daha fazlasını vermek gerektiğini belirten Belediye Başkanı Topaloğlu, belediyede çalışan tüm kadın personele anlamlı günde 1 günlük izin verileceğini söyledi.
Mustafa Kemal Atatürk'ün kadına verdiği önemin herkes tarafından bilindiğine dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Kadınlarımız hayatımızın her anında yanımızda oluyorlar. Onlar bizim baş tacımız. Belediye olarak birlikte büyük başarılara imza attık. Biz büyük bir aileyiz. Belediyemizdeki tüm kadrolu, işçi ve şirket personeli kadın çalışanlarımız başta olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.” diye konuştu.