KEMER BELEDİYESİNDEN 'KONTROL POLİKLİNİĞİNE' ARAÇ DESTEĞİ

Kemer Belediyesi, dünyayı etkisi altına almaya devam eden koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Kemer Devlet Hastanesi'ne araç desteği sağladı.

Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesine, Kovid-19 vakalarının takibinin daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde yapabilmesi için Kemer Devlet Hastanesi'ne araç ve şoför desteği ihtiyacını bildirdi.

Pandemi döneminde her türlü önlemi alan ve hiçbir desteği esirgemeyen Kemer Belediyesi, bir adet araç ve şoför desteği sağladı.

Belediye tarafından sağlanan aracı, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç'a teslim etti.

Kaymakam Dayanç, araç desteğinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ederek, vatandaşların pandemi kurallarına riayet etmesi gerektiğinin altını çizdi.