KEMER BELEDİYESİNDEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ

Kemer Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde koronavirüs denetimleri gerçekleştirdi.
Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki fırın, market, kafe, restoran, lokanta, internet kafeler, kahvehaneler ve semt pazarlarında koronavirüs denetimleri yaptı.
İlçe genelindeki işletmelerde HES kodu, dezenfektan, maske, sosyal mesafe, koronavirüs tedbirlerini anlatan uyarıcı levhaların olup olmadığını denetleyen belediye ekipleri, salgını önlemek amacıyla titiz şekilde çalışıyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Ülke olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Kemer Belediyesi olarak biz üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz. Belediye ekiplerimiz haftanın 6 günü ilçe genelinde koronavirüs denetimleri gerçekleştiriyor. İlçemizdeki işletmelerde kurallara uyulup uyulmadığını denetliyoruz. Kurallara riayet etmeyen işletme sahiplerine gerekli uyarılarda bulunuyoruz. Kurallara tam anlamıyla uyarsak bu işin üstesinden geleceğiz. İnşallah en kısa sürede bu zorlu dönemi atlatıp güzel günler göreceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi